Geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'ın kızı Mürüvvet Başdeğirmen'in adı yapılacak olan 8 derslikli modern bir anaokulunda sonsuza dek yaşayacak.
Isparta Valiliği'nde anaokulu yapımı için protokol imzalandı. Isparta Valisi Abdullah Erin yapılan protokol ile ilgili paylaşımında; 'Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'in kıymetli kızı, eğitimci Mürüvvet Başdeğirmen'in adını yaşatacak bir anaokulunun protokolünü imzaladık. Davraz Mahallesi'nde bulunan eski 5 derslikli İstiklal Anaokulun’un yerine, Başdeğirmen ailesinin katkılarıyla 8 derslikli modern bir anaokulu inşa edeceğiz. Mürüvvet kızımızın adını taşıyacak bu okul, gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak.
Bu anlamlı hizmetin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan Sayın Başkanımıza, kıymetli eşi Şadiye Hanım'a ve oğulları Celal Bey'e Isparta Valisi olarak şükranlarımı sunuyorum. Mürüvvet kızımıza Allah'tan rahmet, Başdeğirmen ailesine sabır ve uzun ömür diliyorum. Mekânı cennet olsun' dedi.
Memleket yanıyor su var içmeye yok
25 Ocak 2025 Cumartesi 09:16Vergidende muaf olacaktır kesin kamu malının üstüne kendi ismini veriyor sanki satın alıp yapmış gibi iyi ya içme sularına kör tıpa attın ya onlar gibi
Vatandaş
23 Ocak 2025 Perşembe 19:07Kamu kurumuna şehitlerimizin ismi, partisi görüşü fark etmeksizin taş üstüne taş koymuş, memlekete hayrı dokunmuş devlet yöneticilerimizin ismi verilir anlarım da, belediye başkanının kızının ismi neden veriyor? Kral çıplak diyecek kimse yok mu bu memlekette? Acınızı anlıyorum elbette kolay değil evlat acısı ama devlet işi başka, kızınızın adını kamu kurumuna veremezsiniz. Herkesin kızı kıymetli, o insanların suçu belediye başkanı olmamak mı?
Veli
23 Ocak 2025 Perşembe 17:55Allah rahmet eylesin
Ahmet Aydemir
23 Ocak 2025 Perşembe 13:25Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah